Mainokset

Kanakastike Kruunajaiskana ja couscous resepti

Mainokset

Kanakastike Kruunajaiskana ja couscous resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Kruunajaiskana ja couscous
  4. 6 annosta
  5. 2 rkl rypsiöljyä
  6. 2 tl mausteseosta (Nomu cajun)
  7. ½ tl suolaa
  8. 900 g broilerin rintaleikkeitä
  9. 400 g mangoa (säilyke)
  10. 2½ dl turkkilaista jogurttia
  11. 2½ dl majoneesia
  12. 2 rkl currytahnaa
  13. 1 tl suolaa
  14. 1 tl mustapippuria
  15. 1 dl tuoretta korianteria (hienonnettuna)
  16. 5 dl couscousia
  17. 5 dl kanalientä
  18. Koristeluun
  19. 50 g mantelilastuja (paahdettuna)
  20. ½ dl tuoretta korianteria
  21. Kuumenna pannulla öljy ja sekoita sen joukkoon cajunmaustetta ja
  22. suolaa. Kääntele linnunlihat siinä kypsiksi ja kauniin ruskeiksi.
  23. Leikkaa lihat sormenkokoisiksi suikaleiksi ja anna jäähtyä.
  24. Valuta säilykemangosta liemi pois. Sekoita liemi jogurtin, majoneesin,
  25. currytahnan, suolan, pippurin ja korianterisilpun kanssa sekaisin.
  26. Upota jäähtyneet lihat seokseen, peitä kulho ja nosta yön ajaksi
  27. jääkaappiin.
  28. Valmista couscous jäähtymään pakkauksen ohjeen mukaan. Käytä nesteenä
  29. kanalientä ja halutessasi nokare voita. Sekoita couscous haarukalla
  30. tasaiseksi.
  31. Levitä couscous tarjoiluvadille, lusikoi päälle broileripalat ja
  32. kastike. Koristele kruunajaiskana-annos paloitelluilla mangoilla,
  33. mantelilastuilla ja korianterilla.

Kuva galleriasta

kaali

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit