Mainokset

Kanaleipä Provencen tapaan resepti

Mainokset

Kanaleipä Provencen tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Kanaleipa Provencen tapaan
  3. 4 annosta
  4. 400 g maustamattomia broilerinfileitä
  5. ½ tl suolaa
  6. ½ tl mustapippuria
  7. 1 rkl oliiviöljyä
  8. 4 kpl maalaisleipäviipaletta
  9. 10 kpl kirsikkatomaattia
  10. 10 kpl kivettömiä oliiveja
  11. 1½ dl tuoretta basilikaa
  12. 1 rkl oliiviöljyä
  13. Aioli
  14. 1 dl oliiviöljyä
  15. 1 kpl munaa
  16. ½ rkl sitruunamehua
  17. 2 kpl valkosipulinkynttä
  18. ¼ tl suolaa
  19. ¼ tl cayennenpippuria
  20. Valmista ensin aioli. Pane puhtaaseen, kuivaan kulhoon kananmuna ja
  21. mausta se ripauksella suolaa ja cayennea.
  22. Vatkaa muna kuohkeaksi sähkövatkaimella ja lisää öljy sekaan ohuena
  23. vanana koko ajan sekoittaen, kunnes seos saostuu.
  24. Lisää sekaan sitruunanmehu ja murskatut valkosipulinkynnet ja nosta
  25. kulho hetkeksi viileään.
  26. Kuivaa ja painele kämmenellä fileet ohuiksi. Mausta palat suolalla ja
  27. pippurilla ja paista pannulla rasvassa kypsiksi molemmin puolin. Nosta
  28. sivuun ja peitä löyhästi foliolla.
  29. Sipaise leipäpalojen pintaan öljyä ja paahda pala molemmin puolin
  30. pannulla rapeaksi.
  31. Huuhdo ja halkaise tomaatit.
  32. Kokoa leivät. Pane leipäviipaleille ensin aiolia ja nosta päälle
  33. paistettua, viipaloitua broilerinlihaa.
  34. Viimeistele leivät tomaatilla, oliiveilla ja basilikalla. Nosta
  35. tarjolle.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit