Mainokset

Kananpoikaa ja hedelmää

Mainokset

Kananpoikaa ja hedelmää
 
Aineosat
  • mustapippuria ja paprikaa
  • 2 - 3 rkl tummaa sokeria tai hunajaa
  • inkivääriä
  • maustepaprikaa (chili)
  • 1 kanaliemikuutio
  • ohra- tai maissitärkkelystä
  • korianterinsiementä tai 1-2 tl tuoretta korianteria
  • 1 - 2 mandariinia tai appelsiinia
  • broilerin rintafileetä tai 8 broilerinkoipea maustettuna
  • vettä
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 4 - 5 dl appelsiinituoremehua
  • öljyä
  • suolaa
Ohjeet
  1. Ruskista broilerinpalat kevyesti pieni erä kerrallaan paistinpannussa öljyssä. Lisää mehu, vesi ja liemikuutio. Kiehauta ja hauduta 20-30 minuuttia. Lisää sitruunamehu, sokeri ja muut mausteet. Käännä lihapalat.Kuori ja viipaloi joukkoon mandariinit ja suurusta kastike kylmään veteen sekoitetulla tärkkelyksellä. Kiehauta ja mausta lopullisesti.Tarjoa broilerin kanssa polentaa ja juustoraastetta.Polenta7 dl vettä1 tl suolaa2 dl polentasuurimoita (keltaisia maissisuurimoita)Lisäksi:juustoraastetta, esim. parmesaania raastettunaKiehauta vesi. Lisää suola ja vatkaa suurimot vähitellen sekaan koko ajan sekoittaen. Keitä 5 minuuttia ja hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia välillä sekoittaen. Tarjoa polenta heti kuumana tai matalassa vuoassa jäähdytettynä, sitten viipaloituna ja kevyesti paistinpannulla öljyssä paistettuna.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sipsit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit