Mainokset

Kantarellikastike

Mainokset

Kantarellikastike
 
Aineosat
  • mustapippuria
  • 2 dl kermaa
  • 1 - 2 rouhittua katajanmarjaa
  • suolaa
  • öljyä
  • 1 sipuli
  • kantarelleja tai 1 tlk säilykekanttarelleja
Ohjeet
  1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulia ja sieniä öljyssä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Jos käytät säilykesieniä, kuullota sipuli ensin ja lisää sienet myöhemmin.Lisää kerma sieni-sipuliseokseen ja hauduta kastiketta, kunnes se sakenee.Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella hienonnettuja katajanmarjoja. Tarjoile uusien perunoiden ja paistettujen kalojen kanssa.

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit