Mainokset

Karhunlaukkakeitto resepti

Mainokset

Ainekset
3/4 Karhunlaukkaa
kasvislientä
karkeaa merisuolaa myllystä
viherpippuria
1/4 kirveliä
creme fraise
rosé pippuria
voita
sipulia
Ohjeet
Pese karhunlaukka ja kirveli ja anna valua hyvin. Kuori ja leikkaa
sipuli hienoiksi kuutioksi. Kuumenna kasvisliemi erillisessä kattilassa
kiehuvaksi. Leikkaa karhunlaukka suikaleiksi. Murskaa viherpippurit.
Kuullosta sipulit voissa ja lisää viherpippuri. Mausta karkealla
merisuolalla myllystä maun ja terveyden mukaan. Lisää nyt karhunlaukka
ja kuullosta muutama minuutti. Lisää kasvislientä, että karhunlaukka
nipin napin peittyy. Kiehauta ja laita tehosekoittimeen tai ota
sauvasekoitin ja hienonna keitto. Lisää tarvittaessa kuumaa
kasvislientä ohentaaksesi keiton haluamasi paksuiseksi. Sekoituksen
loppuvaiheessa lisää esileikattu kirveli ja creme fraise. Kuumenna
keitto kiehumispisteeseen, mutta älä keitä. Annostele ja koristele
esim. creme fraisillä, kirvelinoksalla ja murskatulla punapippurilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit