Mainokset

Karhunvatukka-suklaakakku resepti

Mainokset

Karhunvatukka-suklaakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 20 min
  3. Karhunvatukka-suklaakakku
  4. 16 annosta
  5. Pohja
  6. 175 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  7. 2 dl sokeria
  8. 3 kpl munaa
  9. 2 tl vaniljasokeria
  10. 2¼ dl vehnäjauhoja
  11. 2 tl leivinjauhetta
  12. 3 rkl kaakaojauhetta
  13. 2 rkl kevytmaitoa
  14. Väliin
  15. 1 dl vadelmahilloa
  16. 200 g karhunvatukoita
  17. Kuorrute
  18. 1 dl kuohukermaa
  19. 200 g tummaa suklaata
  20. Koristeeksi
  21. karh
  22. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kulhossa vaahdoksi. Lisää munat
  23. yksitellen voimakkaasti vatkaten voi-sokeriseokseen.
  24. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne vuorotellen maidon kanssa
  25. taikinaan.
  26. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista
  27. uunissa 175 asteessa 3540 minuuttia. Jos kakku uhkaa tummua liikaa
  28. paiston aikana, peitä se foliolla. Jäähdytä pohja.
  29. Valmista kuorrute. Kuumenna kerma kiehuvaksi. Ota kattila pois liedeltä
  30. ja lisää pilkottu suklaa joukkoon sekoittaen. Odota pari minuuttia ja
  31. sekoita kuorrute tasaiseksi. Anna kuorrutteen hivenen jäähtyä ja
  32. jähmettyä ennen kakulle levittämistä.
  33. Leikkaa kakku kahteen osaan. Levitä pohjalle vadelmahilloa, osa
  34. suklaakuorrutteesta ja osa karhunvatukoista. Nosta kansi paikoilleen ja
  35. levitä loppu suklaakuorrute päälle. Koristele marjoilla.
  36. Anna kuorrutteen kovettua kylmässä ennen tarjoilua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit