Mainokset

Karibialainen pippuripihvi (Solomillo con pimienta) resepti

Mainokset

Karibialainen pippuripihvi (Solomillo con pimienta) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 8 min
  3. Karibialainen pippuripihvi Solomillo con pimienta
  4. 2 annosta
  5. 300 g naudan sisäfileetä
  6. 2 kpl valkosipulinkynttä
  7. 3 rkl mustapippuria (kokonaisia)
  8. 1 rkl voita
  9. ¼ tl suolaa
  10. ½ dl rommia
  11. 1 dl kuohukermaa
  12. Raaka pihvi on verinen sisältä ja hyvin pehmeä painettaessa, medium
  13. pihvi on huomattavasti kiinteämpi ja well done pihvin rakenne on jo
  14. melko kova. Muista, että voit helposti paistaa pihviä lisää, mutta
  15. liian kypsää pihviä et saa enää mitenkään pehmeäksi.
  16. Leikkaa filee pihveiksi. Kuori ja silppua valkosipuli. Rouhi pippurit
  17. morttelissa. Hiero pippuria pihvien molemmille puolille.
  18. Sulata voi pannulla ja paista pihvejä noin 4 minuuttia. Käännä pihvit
  19. ja paista vielä toiselta puolelta. Nosta pihvit sivuun ja ripottele
  20. niiden pinnalle suolaa.
  21. Kaada rommi kuumalle pannulle. Kun rommista on jäljellä enää puolet,
  22. kaada sekaan kerma ja hienonnettu valkosipuli. Anna kiehua hetki ja
  23. kaada kastike pihvien päälle.
  24. Tarjoa vihreän salaatin ja potato skins -perunoiden kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit