Mainokset

Karitsan sisäfilee Valkosipuliset karitsakääryleet resepti

Mainokset

Karitsan sisäfilee Valkosipuliset karitsakääryleet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Valkosipuliset karitsakääryleet
  4. 4 annosta
  5. 600 g karitsan sisäfileetä
  6. 100 g tuorejuustoa (valkosipuli)
  7. 1 dl pinjansiemeniä
  8. 1 dl tuoretta minttua
  9. ½ tl suolaa
  10. ½ tl mustapippuria (rouhittuna)
  11. Paistamiseen
  12. 2 rkl voita
  13. Ota karitsan sisäfileet (8-12 kpl) huoneenlämpöön vähintään tuntia
  14. ennen ruoanvalmistusta.
  15. Pane lihat työlaudalle ja painele kevyesti kämmenellä.
  16. Levitä tuorejuusto lihojen pinnalle. Painele pinjansiemenet ja yrtit
  17. tuorejuustoon.
  18. Rullaa lihat kiekoiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla.
  19. Paista karitsakääryleitä rasvassa paistinpannulla muutama minuutti
  20. molemmin puolin.
  21. Lado lihat uunivuokaan ja levitä folio päälle. Kypsennä 10 15
  22. minuuttia 175 asteisessa uunissa.
  23. Tarjoa valkosipuliset karitsakääryleet valkosipuliperunoiden ja
  24. höyrytettyjen parsojen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit