Mainokset

Karjalanpaisti lampaanlihasta resepti

Mainokset

Karjalanpaisti lampaanlihasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 2 t 20 min
  3. Karjalanpaisti lampaanlihasta
  4. 10 annosta
  5. 1 kg lampaanlihaa (paistia ja lapaa)
  6. 2 kpl sipulia
  7. 2 kpl porkkanaa
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä
  9. 2 kpl laakerinlehteä
  10. 2 rkl tuoretta rosmariinia
  11. 2 tl suolaa
  12. 2 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Välimeren)
  13. Leikkaa lihat melko reiluiksi kuutioiksi.
  14. Halkaise sipulit ja leikkaa ne lohkoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat.
  15. Leikkaa valkosipulinkynnet viipaleiksi.
  16. Nosta lihapalat, sipulilohkot, porkkanapalat ja valkosipuliviipaleet
  17. kerroksittain pataan.
  18. Lisää laakerinlehdet, rosmariinin oksat, suola, yrttiseos ja vettä sen
  19. verran, että lihapalat juuri ja juuri peittyvät.
  20. Kypsennä pataa ilman kantta 250 asteessa, kunnes lihan pinta ruskistuu.
  21. Kääntele lihapaloja niin, että loputkin lihapalat ruskistuvat.
  22. Alenna uunin lämpötila 175 asteeseen, nosta kansi päälle ja anna padan
  23. hautua 24 tuntia. Lisää tarvittaessa vettä, ettei liha kuivu liikaa.
  24. Tarjoa lammaspataa keitettyjen perunoiden tai vaihteeksi couscousin ja
  25. grillattujen vihannesten kanssa.

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit