Mainokset

Karjalanpiirakka Gluteenittomat karjalanpiirakat resepti

Mainokset

Karjalanpiirakka Gluteenittomat karjalanpiirakat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. 12 kpl
  4. Kuori
  5. 1½ dl tattarijauhoja
  6. 30 g riisijauhoseosta (gluteeniton)
  7. ½ tl suolaa
  8. 2½ dl vettä (kiehuvana)
  9. Täyte
  10. 1½ dl puuroriisiä
  11. 5½ dl riisijuomaa
  12. 30 g margariinia (rasvaa 60 %) (maidoton, Keiju sininen
  13. rasiamargariini)
  14. ½ tl suolaa
  15. Voiteluun
  16. 50 g margariinia (rasvaa 60 %) (maidoton, Keiju sininen
  17. rasiamargariini)
  18. 1 dl vettä (kuumana)
  19. Valmista karjalanpiirakoiden täyte. Sekoita puuroriisi kiehuvaan
  20. kauramaitoon. Keitä puuroksi miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin
  21. 40 minuuttia. Lisää joukkoon margariini ja suola
  22. Valmista kuoritaikina. Sekoita jauhot ja suola keskenään. Lisää
  23. joukkoon kuuma vesi ja vaivaa taikina sitkeäksi. Leivo taikinasta tanko
  24. ja jaa se 12 palaan. Pyöritä palat palloiksi ja taputtele ne
  25. tattarijauhon avulla litteiksi kakkaroiksi (käytä reilusti jauhoja).
  26. Kauli kakkarat ohuiksi pyöreiksi levyiksi pulikalla tai kaulimella.
  27. Nosta taikinan keskelle reilu ruokalusikallinen jäähtynyttä puuroa.
  28. Nosta taikinan reunat ylös ja rypytä täytteen päälle.
  29. Paista 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Voitele kypsät
  30. karjalanpiirakat margariini-vesiseoksella. Peitä gluteenittomat
  31. piirakat ja tarjoa lämpiminä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jaatelo

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit