Mainokset

Karpaloinen joulupuuro

Mainokset

Karpaloinen joulupuuro
 
Aineosat
  • 2 ,5 rkl perunajauhoa
  • 2 ,5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • Raaka-aineen nimi
  • vettä
  • puuroriisiä
  • 7 ,5 dl kevytmaitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 dl sokeria
  • 3 dl karpaloita
Ohjeet
  1. Kiehauta riisi kattilassa veden kanssa. Lisää maito ja hauduta puuroa, välillä sekoittaen noin 45 minuutin ajan, kunnes riisi on kypsää ja puuroutunut.Sekoita haalean riisipuuroon joukkoon vatkattu vaniljakastike, vaniljasokeri ja sokeri.Valmista karpalokiisseli. Pane kattilaan vesi, 1 dl karpaloita ja sokeri ja keitä seosta noin 5 minuutin ajan. Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä ja kaada seos nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin kiehahtaa. Nosta kattila levyltä ja lisää loput karpalot. Anna kiisselin jäähtyä.Tarjoa puuron kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

keitetyt_kananmunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit