Mainokset

Kasslerpaisti

Mainokset

Kasslerpaisti
 
Aineosat
  • 200 g fetajuustoa
  • 3 isoa bataattia
  • 1 kg marinoitua kassleraistia
  • 2 dl kevytranskankermaa
  • 1 kg marinoitua kasslerpaistia
  • öljyä
Ohjeet
  1. Kasslerpaisti:Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan ja kypsennä uunissa 150 asteessa noin 1½ tuntia tai kunnes sisälämpö on 77-80 astetta. Anna paistin seistä folion alla ennen leikkaamista. Tarjoile paisti siivuina uunibataattien ja fetakastikkeen kanssa.Uunibataatit:Pese ja halkaise bataatit. Voitele bataattien pinta öljyllä ja kypsennä paistin kanssa 150 asteessa, kunnes ne ovat pehmeitä. Kypsymisaika riipuu bataatin koosta, pienet kypsyvät halkaistuina noin 30 minuutissa. Sekoita ranskankerman joukkoon murennettu feta ja tarjoile kastike kypsien bataattien, salaatin ja kasslersiivujen kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pizza

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit