Mainokset

Kastike Ruskeakastike resepti

Mainokset

Kastike Ruskeakastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Ruskeakastike
  3. 4 annosta
  4. 1 kpl sipulia
  5. 30 g voita
  6. 3 rkl vehnäjauhoja
  7. 5 dl vettä
  8. 2 rkl lihafondia
  9. ¼ tl suolaa
  10. ¼ tl mustapippuria
  11. Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna rasva paistinpannussa, lisää
  12. sipulikuutiot ja anna niiden kiehua läpikuultaviksi. Lisää vehnäjauhot
  13. ja ruskista ne kauniin kullanruskeiksi. Lisää
  14. vesi-liemivalmistesekoitus ja sekoita kastike sileäksi. Anna kiehua
  15. hiljaa poreillen 1520 minuuttia.
  16. Mausta suolalla ja pippurilla. Siivilöi kastike tarvittaessa. Ruskea
  17. kastike sopii lihapullien, pihvien, kyljysten ja makkaran kastikkeesi
  18. sekä sianliha-, makkara- ja jauhelihakastikkeen pohjaksi.
  19. Tomaatti-nakkikastike: Lisää ½ dl tomaattipyreetä, 1 tl
  20. fariinisokeria ja 300 g nakinpaloja.
  21. Sinappi-kermakastike: Lisää 2 rkl sinappia ja 1 dl kermavaahtoa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit