Mainokset

Kasvis-ryynimakkara

Mainokset

Kasvis-ryynimakkara
 
Aineosat
  • 4 - 6 ryynimakkaraa tai 8 braatvurstia
  • 2 - 3 punajuurta
  • 2 - 3 porkkanaa
  • valkosipulinkynttä
  • 2 - 3 naurista
  • suolaa ja fariinisokeria
  • pientä sipulia varsineen
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 2 - 3 perunaa
  • mustapippurirouhetta
Ohjeet
  1. Kypsennä makkarat toisessa ja kasvikset toisessa paistinpannussa. Makkarat eivät tarvitse rasvaa. Viillä niiden pintaan vain viiltoja vieri viereen, mikä nopeuttaa kypsymistä. Harjaa juurekset hyvin ja kuori ne vain, jos kuori on kova. Halkaise kasvikset pitkittäin lohkoiksi niin, että jätät hiukan varttakin mukaan punajuurista ja sipuleista.Kypsennä kasviksia miedolla lämmöllä öljyssä käännellen 5-10 minuuttia. Laita kansi pannun päälle ja hauduta, kunnes ne ovat tikulla koeteltaessa melkein kypsiä. Mausta, käännä ja hauduta vielä hetki.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit