Mainokset

Kasvischarlotta Tomaatti-fetalotta resepti

Mainokset

Kasvischarlotta Tomaatti-fetalotta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 4 t
  3. Tomaatti-fetalotta
  4. 10 annosta
  5. 5 kpl tomaattia
  6. Hyytelö
  7. 2½ dl kasvirasvasekoitetta (soija) (vaahtoutuvaa soijakermaa)
  8. 200 g tuorejuustoa
  9. 200 g fetajuustoa (rasvaa 25 %)
  10. 1½ dl oliiveja
  11. 1 kpl paprikaa
  12. 4 kpl liivatelehteä (tai 2 pss vegegeliä, Dr.Oetker)
  13. 2 dl tomaattimehua
  14. 2 dl tuoretta basilikaa
  15. ½ tl mustapippuria
  16. Pinnalle
  17. 3 kpl ruisleipäviipaletta (rouhittuna)
  18. Vegegel on kasviperäinen hyytelöimisaine, joka valmistetaan
  19. dekstroosista, karrageenista ja johanneksenleipäpuujauheesta. Mukana
  20. on lisäksi happamuudensäätöaineita.
  21. Huuhtele tomaatit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Vuoraa
  22. pyöreäpohjainen lasikulho (vetoisuus 1,5 l) tomaattiviipaleilla.
  23. Vatkaa kermavalmiste ja tuorejuusto vaahdoksi.
  24. Paloittele valutettu fetajuusto ja oliivit. Huuhtele ja halkaise
  25. paprika, poista siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
  26. Lisää feta, oliivit ja paprikat sekä basilika ja pippuri vaahtoon.
  27. Sekoita tasaiseksi.
  28. Sekoita liuotetut liivatelehdet kuumennettuun tomaattimehuun tai
  29. vegegel ensin tomaattimehun joukkoon, joka sitten kuumennetaan
  30. esimerkiksi mikroaaltouunissa. Sekoita seos täytteeseen koko ajan
  31. sekoittaen.
  32. Kaada täyte tomaateilla vuorattuun vuokaan. Ripottele pinnalle
  33. ruisleipäpalat. Anna tomaatti-fetalotan hyytyä jääkaapissa nelisen
  34. tuntia tai seuraavaan päivään. Kumoa tomaatti-fetalotta varovasti
  35. tarjoiluvadille.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit