Mainokset

Kasviscouscous

Mainokset

Kasviscouscous
 
Aineosat
  • vettä
  • öljyä
  • tuoreita herkkusieniä
  • 1 punainen paprika
  • 3 dl couscous-suurimoita
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • maissintähkää (esikeitettyä)
  • oliiviöljyä
  • 1 ruukku basilikaa
  • 2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • keltainen tai vihreä paprika
  • suolaa
Ohjeet
  1. Halkaise ja huuhtele paprikat, poista siemenet ja paloittele reiluiksi lohkoiksi. Leikkaa esikeitetyt maissit muutamaan osaan. Harjaa sienet puhtaiksi ja halkaise sienet. Sekoita öljy kasvisten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.Valmista couscous. Kiehauta vesi kattilassa ja mausta se suolalla, öljyllä, korianterilla ja kanelilla. Lisää couscous. Nosta kattila pois levyltä ja anna couscousin turvota kannen alla 5 minuuttia. Sekoita haarukalla irtonaiseksi.Valmista kastike. Silppua revityt basilikanlehdet tehosilppurissa öljyn kanssa tasaiseksi. Lisää viinietikka ja mausta suolalla ja pippurilla.Grillaa kasvikset kauniin värisiksi. Sekoita ne yrttikastikkeen kanssa couscousiin.

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit