Mainokset

Kasvisgratiini Kuorrutetut kukinnot resepti

Mainokset

Kasvisgratiini Kuorrutetut kukinnot resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Kuorrutetut kukinnot
  4. 4 annosta
  5. 400 g kukkakaalia
  6. 500 g parsakaalia
  7. 200 g kesäkurpitsaa
  8. Kastike
  9. 250 g sulatejuustoa (rasvaa 9-12 %)
  10. 10 dl kevytmaitoa
  11. ¾ dl maissitärkkelystä
  12. Huuhtele kaalit ja irrota niistä kukinnot reiluina lohkoina. Leikkaa
  13. huuhdeltu kesäkurpitsa pitkittäin halki ja viipaloi puolikkaat.
  14. Kaada kukinnot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen ja anna kiehua
  15. noin 5 minuuttia. Lisää kesäkurpitsat ja jatka keittämistä vielä
  16. muutama minuutti. Valuta.
  17. Murustele juusto maitoon ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.
  18. Kun juusto on kokonaan liuennut saosta kastike suurusteella.
  19. Pane kasvikset uunivuokaan ja kaada juustokuorrutus päälle. Gratinoi
  20. 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  21. Tarjoa kuorrutetut kukinnot kasvisruokana keitettyjen perunoiden
  22. kanssa. Myös savukala tai ryynimakkara maistuvat kasvisgratiinin kera.

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit