Mainokset

Kasvisgratiini Pehmeä juuresvuoka resepti

Mainokset

Kasvisgratiini Pehmeä juuresvuoka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 1 t 10 min
  3. Pehmeä juuresvuoka
  4. 8 annosta
  5. 500 g porkkanaa
  6. 400 g lanttua
  7. 1 rkl rypsiöljyä
  8. 1½ dl ohrasuurimoita (esikypsennettyjä, kokonaisia)
  9. 7 dl vettä
  10. 1 tl timjamia
  11. 150 g vuohenmaitojuustoa (pehmeää)
  12. 1 tl suolaa
  13. 1 rkl siirappia
  14. ½ tl mustapippuria
  15. 2 dl ruokakermaa
  16. Kuori porkkanat ja lanttu. Raasta ne esimerkiksi monitoimikoneella.
  17. Kuullota juurekset öljyssä paistokasarissa. Lisää ohrasuurimot, vesi ja
  18. timjami. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla
  19. välillä sekoittaen 20 minuuttia, kunnes ohra on lähes kypsää.
  20. Sekoita joukkoon pehmeä vuohenjuusto, suola, siirappi ja mustapippuri.
  21. Levitä seos voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kerma. Kypsennä
  22. juuresvuokaa 175-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.
  23. Voit valmistaa pehmeän juuresvuoan etukäteen ja kuumentaa sen ennen
  24. tarjoilua. Lisää pinnalle muutama voinokare ennen kuumentamista.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit