Mainokset

Kasvisgumbo

Mainokset

Kasvisgumbo
 
Aineosat
  • maissintähkää (pakaste-, säilyke- tai tuore)
  • 1 rkl tuoretta oreganoa silputtuna
  • 2 tl suolaa
  • valkoisia papuja tomaattiliemessä
  • vettä
  • kiinteämaltoista perunaa tai vastaava määrä bataattia
  • valkosipulin kynttä
  • 2 rkl (tuoretta korianteria silputtuna)
  • chilikastiketta
  • 3 kpl tomaattia
  • 1 rkl sokeria tai hunajaa
  • 1 kpl jalapenochili
Ohjeet
  1. Kuori ja murskaa valkosipulit. Halkaise chili, poista siemenet ja paloittele pieneksi. Kuori perunat tai bataatit ja paloittele ne kookkaiksi kuutioiksi. Paloittele tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa maissintähkät kolmeen osaan. Sekoita keskenään valkosipuli- ja chilisilppu, pavut, chilikastike, sokeri, vesi, suola ja silputut yrtit.Pane uunivuoan pohjalle kasvispalat ja kaada päälle papuseos. Pane vuoka uuniin ja anna hautua 200 asteessa kunnes perunapalat ovat pehmenneet eli noin ½ tunnin ajan. Tarjoile gumboa esimerkiksi keveiden keitettyjen lihapyöryköiden kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit