Mainokset

Kasvishöystö Haudutettu punakaali resepti

Mainokset

Kasvishöystö Haudutettu punakaali resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Sorsafileet ja grand marnier -kastike
  4. 6 annosta
  5. 500 g punakaalia
  6. 1 rkl rypsiöljyä
  7. 1 dl punaviinietikkaa
  8. 1 tl suolaa
  9. ½ tl sokeria
  10. 1 kpl laakerinlehteä
  11. 1 kpl kanelitankoa
  12. Raasta punakaali karkeaksi raasteeksi. Kuullota kaalia hetki öljyssä
  13. kattilassa.
  14. Kaada viinietikka kattilaan ja anna kiehahtaa kunnolla. Lisää mausteet
  15. ja vettä sen verran, että kaali juuri ja juuri peittyy.
  16. Keitä miedolla lämmöllä kunnes neste on lähes haihtunut ja punakaali
  17. pehmeää.
  18. Tarjoa haudutettua punakaalia esimerkiksi sorsafileen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit