Mainokset

Kasviskeitto Härkäpapu-vihanneskeitto resepti

Mainokset

Kasviskeitto Härkäpapu-vihanneskeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 pv 1 t 30 min
  3. Härkäpapu-vihanneskeitto
  4. 6 annosta
  5. 1½ dl härkäpapuja
  6. Liemi
  7. 1 kpl porkkanaa
  8. 75 g palsternakkaa
  9. 120 g juuriselleriä
  10. 1 dl sipulia
  11. 15 dl vettä
  12. 1 dl kasvisfondia
  13. 1 kpl laakerinlehteä
  14. Keitto
  15. 1 kpl kesäkurpitsaa
  16. 2 kpl porkkanaa
  17. 1 kpl vihreää paprikaa
  18. 1 kpl sipulia
  19. 1 rkl soijakastiketta
  20. 2 rkl balsamiviinietikkaa
  21. ¼ tl tabascoa
  22. 3 rkl persiljaa
  23. Kaada hyvin huuhdotut härkäpavut kylmään veteen likoamaan
  24. vuorokaudeksi.
  25. Kuori ja paloittele juurekset ja sipuli. Nosta palat kattilaan ja kaada
  26. vesi päälle. Lisää fondi tai liemikuutiot sekä laakerinlehti ja nosta
  27. kattila liedelle. Keitä ilman kantta noin 30 minuuttia. Siivilöi liemi,
  28. lisää vettä sen verran, että saat reilun litran vahvan makuista lientä.
  29. Kaada liemi kattilaan ja lisää valutetut härkäpavut. Peitä kannella ja
  30. keitä 45 minuuttia. Lisää paloitellut kasvikset, soijakastike,
  31. balsamiviinietikka ja tabasco. Keitä vielä 15 minuuttia.
  32. Lisää persiljasilppu härkäpapu-kasviskeittoon ja anna maustua kannen
  33. alla 5 minuuttia. Nauti härkäpapu-kasviskeitto hyvän leivän kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

jalkiruoka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit