Mainokset

Kasviskeitto Sipulinen tomaatti-paprikakeitto resepti

Mainokset

Kasviskeitto Sipulinen tomaatti-paprikakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Sipulinen tomaatti-paprikakeitto
  4. 4 annosta
  5. 1 kpl paprikaa
  6. ½ kpl sipulia
  7. ½ kpl purjoa
  8. 2 kpl valkosipulinkynttä
  9. 2 rkl oliiviöljyä
  10. 500 g paseerattua tomaattia
  11. 3 dl vettä
  12. 2 rkl kasvisfondia
  13. 2 rkl tuoretta basilikaa
  14. ¼ tl mustapippuria
  15. Suolakurkkusalsa
  16. 1 kpl suolakurkkua (hienonnettuna)
  17. ½ kpl sipulia (hienonnettuna)
  18. 1 rkl juoksevaa hunajaa
  19. Halkaise ja huuhtele paprika. Poista siemenet ja kannat. Leikkaa
  20. paprika pieniksi kuutioiksi.
  21. Kuori sipuli, ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi.
  22. Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo. Hienonna valkosipulinkynnet.
  23. Kuullota paprikaa ja sipuleita öljyssä kattilan pohjalla muutaman
  24. minuutin ajan. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, vesi ja fondi.
  25. Anna keiton hautua 10 minuuttia. Yhdistä salsan ainekset.
  26. Mausta tomaatti-paprikakeitto basilikalla ja pippurilla. Liuota
  27. halutessasi joukkoon 100 g tuorejuustoa. Kuumenna keitto, älä enää
  28. keitä.
  29. Tarjoa sipulinen tomaatti-paprikakeitto rapeakuorisen patongin ja
  30. suolakurkkusalsan kanssa.
  31. Halutessasi valmista tupla-annos pääruoaksi.

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit