Mainokset

Kasviskeitto Tofu-kasviskeitto resepti

Mainokset

Kasviskeitto Tofu-kasviskeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Tofu-kasviskeitto
  3. 3 annosta
  4. 270 g tofua (kylmäsavustettua)
  5. 1 kpl sipulia
  6. 3 kpl valkosipulinkynttä
  7. 3 kpl porkkanaa
  8. 5 dl suppilovahveroita (tai kuivattuja 1 dl)
  9. 1 rkl oliiviöljyä
  10. 400 g parsakaalia
  11. 3 rkl soijakastiketta
  12. 1 rkl hunajaa
  13. 1 rkl punaviinietikkaa
  14. Kuori ja silppua sipulit. Kuori ja kuutioi porkkanat. Kuullota
  15. sipuleita hetki oliiviöljyssä. Lisää joukkoon porkkanat ja
  16. suppilovahverot. Jos käytät kuivattuja sieniä, liota niitä ensin
  17. kylmässä vedessä puoli tuntia ja purista kuivaksi.
  18. Lisää vettä niin, että ainekset peittyvät kokonaan ja keitä muutama
  19. minuutti.
  20. Kun porkkanat alkavat pehmetä, lisää parsakaali tasaisen kokoisina
  21. kukintoina. Keitä kunnes parsakaali on sopivan pehmeää.
  22. Mausta keitto soijakastikkeella, hunajalla ja punaviinietikalla sopivan
  23. hapanimeläksi. Sekoita ja jätä hautumaan.
  24. Leikkaa tofu paksuiksi viipaleiksi ja pariloi ne molemmin puolin
  25. kuumalla parilalla öljytilkassa.
  26. Annostele kasvisliemi lautasille ja nosta päällimmäiseksi pariloitu
  27. tofu.
  28. Koristele tofu-kasviskeitto tuoreilla yrteillä ja tarjoa samantien.
  29. Mikäli suppilovahveroita ei ole saatavilla, voit käyttää herkku- tai
  30. siitakesieniä.

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit