Mainokset

Kasvislasagne

Mainokset

Kasvislasagne
 
Aineosat
  • 500 g pakastekasviksia
  • valkosipulin kynttä
  • vehnäjauhoja
  • mustapippuria
  • viherpippurirouhetta
  • 8 dl maitoa
  • 150 - 200 g juustoraastetta
  • 1 tl suolaa
  • 50 g margariinia
  • säilykeherkkusieniä
  • vettä
  • lasagnelevyjä
  • 1 sipuli
  • öljyä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 tl provencale-yrttiseosta
Ohjeet
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipulia hetki. Lisää valkosipulinkynnet, tomaattimurska, vesi, pakastekasvikset ja mausteet. Kuumenna, kunnes kasvikset ovat sulaneet. Lisää paloitellut herkkusienet. Jätä odottamaan. Valmista juustokastike. Sulata margariini kattilassa, lisää vehnäjauhot ja sekoita. Kaada maito joukkoon erissä, samalla hyvin sekoittaen. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Mausta suolalla ja hienonnetulla viherpippurilla. Lisää juustoraaste ja anna sen sulaa joukkoon. Kokoa lasagne uunivuokaan. Kaada vuoan pohjalle juustokastiketta, nosta lasagnelevyt pinnalle. Annostele päälle kasviskastiketta ja juustokastiketta. Nosta päälle lasagnelevyt, kasvis- ja juustokastike. Tee kerroksia samalla tavoin ja jätä päällimmäiseksi lasagnelevyt sekä juustokastike. Kypsennä lasagnea 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit