Mainokset

Kasvislisäke Marinoidut fenkolit ja parsakaalit resepti

Mainokset

Kasvislisäke Marinoidut fenkolit ja parsakaalit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Marinoidut fenkolit ja parsakaalit
  4. 8 annosta
  5. 400 g parsakaalia
  6. 400 g fenkolia
  7. Marinadi
  8. 2 dl rypsiöljyä
  9. 1 dl omenaviinetikkaa
  10. ¾ dl hunajaa
  11. 1½ tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. Leikkaa parsakaalit ja fenkolit suupaloiksi. Kiehauta kattilallinen
  14. vettä ja keitä vihanneksia muutaman minuutin ajan, kunnes ne hiukan
  15. pehmenevät, mutta säilyttävät vielä rapeutensa. Valuta vihannekset
  16. lävikössä.
  17. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Lisää kasvikset ja kääntele seosta.
  18. Jäähdytä ja anna fenkolien ja parsakaalien marinoitua yön yli.

Kuva galleriasta

tee

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit