Mainokset

Kasvislisäke Ruusukaali-mustajuurilisäke resepti

Mainokset

Kasvislisäke Ruusukaali-mustajuurilisäke resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Ruusukaali-mustajuurilisäke
  3. 6 annosta
  4. 400 g ruusukaalia
  5. 3 kpl mustajuurta
  6. 10 dl vettä
  7. 1 tl suolaa
  8. ½ dl mantelilastuja
  9. ½ dl pinjansiemeniä
  10. ½ rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  11. 1 tl hunajaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. Poista ruusukaaleista uloimmat lehdet ja leikkaa kantaa lyhyemmäksi.
  14. Pese kaalit hyvin.
  15. Kuori mustajuuret ja upota ne heti sitruunalla maustettuun veteen,
  16. jotta ne eivät tummu. Leikkaa mustajuuret muutaman sentin pituisiksi
  17. paloiksi.
  18. Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä mustajuuria muutama minuutti. Lisää
  19. ruusukaalit. Kaalien lisääminen kiehuvaan veteen säilyttää niiden värin
  20. kauniin vihreänä. Keitä kasviksia noin 5 minuuttia, tai kunnes ne ovat
  21. kypsiä. Valuta ja huuhtele kasvikset kylmällä vedellä.
  22. Paahda mantelilastuja ja pinjansiemeniä kuumalla kuivalla pannulla
  23. muutama minuutti koko ajan käännellen. Varo polttamasta niitä.
  24. Kuumenna rasva kattilassa. Lisää joukkoon hunaja, pippuri ja
  25. viilennetyt kasvikset. Kuumenna ruusukaali-mustajuurilisäkettä välillä
  26. käännellen, kunnes ne jälleen lämpenevät. Kaada joukkoon lopuksi
  27. paahdetut mantelit ja pinjansiemenet ja sekoita
  28. ruusukaali-mustajuurilisäke hyvin.

Kuva galleriasta

piirakka

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit