Mainokset

KasvislisäkeKikherneitä ja manteleita ( Garbanzos con almendras) resepti

Mainokset

KasvislisäkeKikherneitä ja manteleita ( Garbanzos con almendras) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 13 t
  3. Kikherneitä ja manteleita Garbanzos con almendras
  4. 6 annosta
  5. 2 dl kikherneitä
  6. ½ dl oliiviöljyä
  7. 1 kpl sipulia (silputtuna)
  8. ½ dl rusinoita
  9. 2 kpl tomaattia (kuutioituna)
  10. 2 rkl sitruunamehua
  11. 1 tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 1 dl manteleita
  14. Liota kikherneitä runsaassa vedessä yön yli. Kaada liotusvesi pois.
  15. Keitä kikherneitä suolattomassa vedessä noin tunti, kunnes ne ovat
  16. sopivan pehmeitä purtaviksi. Kokeile kypsyyttä maistamalla. Valuta
  17. herneet.
  18. Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä pannulla ja kuullota siinä sipulisilppu
  19. pehmeäksi. Lisää rusinat tai korintit, joita voit halutessasi ensin
  20. hieman silputa. Lisää valutetut kikherneet pannulle ja kääntele.
  21. Lisää kuutioidut tomaatit, sitruunamehu, suola ja pippuri. Nosta pannu
  22. hetkeksi syrjään.
  23. Kuumenna toisella pannulla tai kattilassa ruokalusikallinen öljyä ja
  24. ruskista siinä mantelit.
  25. Yhdistä mantelit kikherneseokseen ja tarkista maku. Tarjoa kikherneet
  26. ja mantelit alkupalana leivän ja almogrote-juustotahnan kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit