Mainokset

Kasvispannari

Mainokset

Kasvispannari
 
Aineosat
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl suolaa
  • 50 g pakastepinaattia
  • kesäkurpitsaa
  • 50 g rasvaa
  • 2 munaa
  • 1 dl juustoraastetta, esim. emmentaalia
  • 8 dl maitoa
  • vehnäjauhoja
  • 300 g parsakaali
Ohjeet
  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Riko kananmunat kulhoon, lisää puolet maidosta ja kaikki jauhot sekä suola ja puristettu valkosipuli. Sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Pilko parsakaali pieniksi paloiksi ja keitä muutama minuutti. Valuta parsakaalit ja sulata pinaatti. Lisää taikinaan pinaatti, juustoraaste ja puolet sulatetusta rasvasta. Voitele laakea uunivuoka lopulla rasvalla. Kaada taikina vuokaan ja ripottele päälle kasvikset. Paista noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja leikkaa annospaloiksi.

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit