Mainokset

Kasvispasta Parsakaalikastike pastalle resepti

Mainokset

Kasvispasta Parsakaalikastike pastalle resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Parsakaalikastike pastalle
  3. 4 annosta
  4. 400 g parsakaalia
  5. 2 kpl salottisipulia
  6. 1 kpl valkosipulinkynttä
  7. 1 rkl ruokaöljyä
  8. 3 dl kanalientä
  9. 2½ dl ruokakermaa
  10. 1 rkl dijoninsinappia
  11. 170 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (murennettuna)
  12. 2 rkl vaaleaa kastikesuurustetta
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. 2 rkl persiljaa (hienonnettuna)
  15. Lisäksi
  16. 400 g spagettia
  17. Huuhtele parsakaalit ja leikkaa pieniksi paloiksi. Keitä parsakaalia
  18. suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta ja pane palat
  19. jääkylmään veteen jäähtymään (näin kaunis väri säilyy).
  20. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynsi. Paista ne öljyssä pehmeiksi.
  21. Lisää kanaliemi, kerma, sinappi ja sinihomejuusto. Kuumenna sekoittaen,
  22. kunnes juusto on liuennut. Ripottele joukkoon suuruste ja keitä pari
  23. minuuttia. Mausta parsakaalikastike pippurilla ja ripottele pinnalle
  24. persiljasilppu.
  25. Tarjoa parsakaalikastike vastakeitetyn spagetin kanssa. Kruunaa
  26. pasta-annokset halutessasi sinihomejuustoviipaleilla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit