Mainokset

Kasvispata Palsternakka-papupata resepti

Mainokset

Kasvispata Palsternakka-papupata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 11 t
  3. Palsternakka-papupata
  4. 6 annosta
  5. 2 dl valkoisia papuja
  6. 3 kpl palsternakkaa
  7. 5 kpl porkkanaa
  8. 300 g juuriselleriä
  9. 2 kpl sipulia
  10. 3 kpl valkosipulinkynttä
  11. ¾ dl ruokaöljyä
  12. 2 tl kurkumaa
  13. 5 dl vettä
  14. 3 rkl hunajaa
  15. 2 tl suolaa
  16. 1 tl mustapippuria
  17. Suurustamiseen
  18. 2 rkl ohratärkkelystä
  19. ½ dl vettä
  20. Huuhdo pavut ja pane ne likoamaan runsaaseen veteen valmistusta
  21. edeltävänä päivänä.
  22. Leikkaa palsternakat reiluiksi, pitkänmallisiksi lohkoiksi ja porkkanat
  23. kapeiksi lohkoiksi. Lohko myös selleri ja sipulit. Hienonna
  24. valkosipulinkynnet.
  25. Kaada papujen liotusvesi pois, huuhdo ja valuta pavut.
  26. Pane öljy, kurkuma ja valkosipuli pataan ja kuumenna sekoittaen.
  27. Kuullota kasviksia öljy-mausteseoksessa muutama minuutti. Lisää vesi,
  28. hunaja, suola ja mustapippuri. Lisää pavut. Siirrä kasviksia lastalla
  29. niin, että saat kaadettua pavut padan pohjalle. Näin varmistat, että
  30. pavut kypsyvät tasaisesti liemessä.
  31. Hauduta liedellä miedolla lämmöllä tai 175-asteisessa uunissa noin
  32. tunti, kunnes juurekset ovat kypsiä ja pavuissa on vielä hieman
  33. suutuntumaa. Sekoita suurus ja lisää pataan. Anna
  34. palsternakka-papupadan hautua vielä muutama minuutti.
  35. Jos tarjoat palsternakka-papupataa vasta seuraavana päivänä, älä
  36. hauduta juureksia aivan kypsiksi, jotta ne eivät hajoa. Suurusta pata
  37. vasta kuumentaessasi sen tarjolle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit