Mainokset

Kasvispiirakka Hunajainen juurespiiras resepti

Mainokset

Kasvispiirakka Hunajainen juurespiiras resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 40 min
  3. Hunajainen juurespiiras palat
  4. 60 palaa
  5. Pohja
  6. 1 kg ruistaikinaa (pakaste)
  7. Täyte
  8. 500 g porkkanaa
  9. 300 g palsternakkaa
  10. 200 g juuriselleriä
  11. 2 kpl sipulia
  12. 4 kpl valkosipulinkynttä
  13. 50 g voita
  14. 200 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija voimakas)
  15. 400 g kermaviiliä
  16. 6 kpl munaa
  17. ½ dl hunajaa
  18. 3 tl timjamia
  19. 2 tl basilikaa
  20. 2 tl suolaa
  21. 1 rkl balsamiviinietikkaa (valkoista)
  22. ¾ tl mustapippuria
  23. Pinnalle
  24. 75 g juustoa (raastettuna)
  25. Koristeluun
  26. ½ dl tuoretta timjamia
  27. Kauli sulaneet taikinat reunalliselle uunipannulle leivinpaperin päälle
  28. ja reunoille. Esipaista pohjaa 175-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  29. Kuori porkkanat, palsternakat, juuriselleri ja sipulit. Raasta
  30. juurekset raastimen karkealla terällä ja hienonna sipulit.
  31. Sulata voi isossa kasarissa tai kattilassa ja hauduta kasviksia noin 15
  32. minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja sekoita joukkoon sulatejuusto,
  33. kermaviilit ja munat. Mausta hunajalla, timjamilla, basilikalla,
  34. suolalla, balsamiviinietikalla ja mustapippurilla. Sekoita ja kaada
  35. pohjan päälle. Tasoita pinta ja ripottele päälle juustoraastetta.
  36. Paista hunajaista juurespiirasta 200 asteisessa uunissa 3540
  37. minuuttia.
  38. Jaa hunajainen juurespiiras jäähtyneenä annospaloihin ja koristele
  39. timjamilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit