Kasvispiirakka Kasvis-fetapiirakka resepti
Mainokset
Kasvispiirakka Kasvis-fetapiirakka resepti
Aineosat
Ohjeet
- 35 min
- Passiivinen 40 min
- Kasvis-fetapiirakka
- 10 annosta
- Pohja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 tl leivinjauhetta
- 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
- ½ dl kevytmaitoa
- Täyte
- 250 g kirsikkatomaattia
- 200 g fetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutioituna)
- 200 g parsakaalia
- 1 dl oliiveja (kalamata)
- 2 kpl munaa
- 200 g tuorejuustoa (rasvaa 15 %)
- 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
- ½ tl mustapippuria
- Koristeluun
- 1 dl tuoretta basilikaa
- Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita
- joukkoon pehmeä rasva. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
- Painele taikina piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille. Paista
- piiraspohjaa 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 10 minuuttia.
- Levitä piirakkapohjalle suurin osa paloitelluista tomaateista,
- parsakaalipaloista, juustokuutioista ja oliiveista.
- Vatkaa munat, tuorejuusto, ranskankerma ja pippuri kulhossa. Kaada seos
- täytteen päälle.
- Ripottele pinnalle loput täytteen ainekset.
- Paista kasvis-fetapiirakkaa 225 asteessa 2030 minuuttia. Koristele
- kasvis-fetapiirakka tuoreella basilikalla.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
