Mainokset

Kasvispiirakka Kasvis-fetapiirakka resepti

Mainokset

Kasvispiirakka Kasvis-fetapiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Kasvis-fetapiirakka
  4. 10 annosta
  5. Pohja
  6. 2 dl vehnäjauhoja
  7. 1 dl kaurahiutaleita
  8. 1 tl leivinjauhetta
  9. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  10. ½ dl kevytmaitoa
  11. Täyte
  12. 250 g kirsikkatomaattia
  13. 200 g fetajuustoa (rasvaa 18 %) (kuutioituna)
  14. 200 g parsakaalia
  15. 1 dl oliiveja (kalamata)
  16. 2 kpl munaa
  17. 200 g tuorejuustoa (rasvaa 15 %)
  18. 200 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
  19. ½ tl mustapippuria
  20. Koristeluun
  21. 1 dl tuoretta basilikaa
  22. Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Sekoita
  23. joukkoon pehmeä rasva. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi.
  24. Painele taikina piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille. Paista
  25. piiraspohjaa 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 10 minuuttia.
  26. Levitä piirakkapohjalle suurin osa paloitelluista tomaateista,
  27. parsakaalipaloista, juustokuutioista ja oliiveista.
  28. Vatkaa munat, tuorejuusto, ranskankerma ja pippuri kulhossa. Kaada seos
  29. täytteen päälle.
  30. Ripottele pinnalle loput täytteen ainekset.
  31. Paista kasvis-fetapiirakkaa 225 asteessa 2030 minuuttia. Koristele
  32. kasvis-fetapiirakka tuoreella basilikalla.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit