Mainokset

Kasvispiirakka Kesäkurpitsapiirakka resepti

Mainokset

Kasvispiirakka Kesäkurpitsapiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Kesäkurpitsa-piirakka
  4. 12 annosta
  5. Taikina
  6. 200 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  7. 4 dl hiivaleipäjauhoja
  8. 1½ dl kauraleseitä
  9. ¾ dl vettä
  10. Täyte
  11. 450 g kesäkurpitsaa
  12. 2 kpl sipulia
  13. ½ tl pippurisekoitusta
  14. 6 kpl tomaattia
  15. 200 g fetajuustoa (rasvaa 18 %)
  16. 200 g juustoa (raastettuna)
  17. Munamaito
  18. 4 kpl munaa
  19. 2 dl ruokakermaa
  20. 2 dl kevytmaitoa
  21. 1 tl suolaa
  22. 1 tl pippurisekoitusta
  23. 2 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton)
  24. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  25. Nypi pehmeä rasva, jauhot ja leseet muruiksi. Lisää viimeiseksi vesi ja
  26. sekoita tasaiseksi.
  27. Taputtele taikina suureen, voideltuun paistosvuokaan tai
  28. leivinpaperoidulle uunipannulle. Paista pohjaa noin 15 minuuttia.
  29. Paloittele kesäkurpitsa ja silppua sipulit. Kuullota vihannekset
  30. pannulla voissa ja mausta ne suolalla sekä ripauksella pippuria.
  31. Viipaloi tomaatit ja paloittele fetajuusto. Sekoita munamaidon kaikki
  32. aineet keskenään.
  33. Levitä esipaistetun pohjan päälle ensin tomaattiviipaleet ja sitten
  34. kypsennetty kesäkurpitsa-sipuliseos. Levitä juustot pinnalle ja kaada
  35. viimeiseksi päälle munamaitoseos.
  36. Paista kesäkurpitsapiirakkaa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes
  37. maitoseos on hyytynyt. Kesäkurpitsapiirakka on parhaimmillaan
  38. lämpimänä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit