Mainokset

Kasvispiirakka Manchego-parsapiirakka resepti

Mainokset

Kasvispiirakka Manchego-parsapiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Manchego-parsapiirakka
  4. 12 annosta
  5. 2½ dl vehnäjauhoja
  6. ½ tl leivinjauhetta
  7. 100 g voita
  8. 50 g juustoa (raastettuna, manchego)
  9. 2 rkl vettä
  10. Täyte
  11. 1 kpl sipulia
  12. 1 kpl valkosipulinkynttä
  13. 1 rkl voita
  14. 2 rkl sitruunamehua
  15. 2 rkl kuivaa valkoviiniä
  16. 1 tl suolaa
  17. ½ tl mustapippuria
  18. 200 g parsaa (pakaste, Findus)
  19. 2 dl kuohukermaa
  20. 3 kpl munaa
  21. 100 g juustoa (raastettuna, manchego)
  22. Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Nypi joukkoon kylmä voi. Lisää
  23. juustoraaste ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi.
  24. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan (Ø 28 cm) tai 4:n annosvuoan (Ø
  25. 8 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjia 200-asteisen uunin
  26. alimmalla tasolla 710 minuuttia.
  27. Valmista täyte. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne
  28. voissa. Lisää sitruunamehu, valkoviini, mausteet ja paloitellut
  29. kohmeiset parsat. Hauduta pari minuuttia. Jäähdytä ilman kantta.
  30. Sekoita kerma, munat ja juustoraaste jäähtyneen täytteen joukkoon.
  31. Levitä täyte piiraspohjalle.
  32. Paista manchego-parsapiirakkaa 200-asteisen uunin keskitasolla vuoan
  33. koosta riippuen 1520 minuuttia.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit