Mainokset

Kasvispiirakka Ranskalainen sipulipiiras resepti

Mainokset

Kasvispiirakka Ranskalainen sipulipiiras resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Ranskalainen sipulipiiras
  4. 12 palaa
  5. 150 g voita
  6. 2½ dl vehnäjauhoja
  7. ¼ tl suolaa
  8. 3 rkl vettä
  9. Täyte
  10. 5 kpl sipulia
  11. 2 rkl oliiviöljyä
  12. 1 tl hunajaa
  13. ½ tl mustapippuria
  14. ½ tl suolaa
  15. Munamaito
  16. 2 dl ruokakermaa
  17. 1 kpl munaa
  18. 6 kpl anjovista (fileinä)
  19. 2 rkl tuoretta timjamia (silputtuna)
  20. Päälle
  21. 2 rkl kapriksia
  22. 100 g sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  23. 10 kpl kivettömiä oliiveja (mustia)
  24. Koristeluun
  25. ⅓ dl tuoretta timjamia
  26. Nypi voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää suola ja vesi. Sekoita
  27. taikina nopeasti tasaiseksi ja nosta jääkaappiin vähintään vartiksi.
  28. Painele taikina jauhoisin käsin piirasvuoan tai irtopohjavuoan pohjalle
  29. ja reunoille. Nosta jääkaappiin vielä vartiksi.
  30. Halkaise ja kuori sipulit. Leikkaa puolikkaat ohuiksi suikaleiksi.
  31. Hauduta sipulit paistinpannulla öljytilkassa raukeiksi. Mausta ja
  32. jäähdytä.
  33. Sekoita keskenään kerma ja muna. Hienonna anjovisfileet ja säästä noin
  34. 1 rkl rasian liemestä munamaidon mausteeksi. Sekoita hienonnetut
  35. anjovisfileet sekä timjamisilppu kerma-munaseokseen. Käytä
  36. anjovislientä lisämausteeksi. Maistele välillä, ettei seoksesta tule
  37. liian suolaista.
  38. Pistele piirakkataikinaa haarukalla ja esipaista pohjaa 225 asteessa
  39. noin 10 minuuttia.
  40. Kumoa sipulit vuokaan ja kaada päälle kermaseos. Ripottele ranskalaisen
  41. sipulipiiraan pinnalle kaprikset, oliivit sekä sinihomejuusto
  42. nokareina. Paista vielä sipulipiirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia,
  43. kunnes täyte on hyytynyt.
  44. Tarjoa ranskalainen sipulipiiras haaleana, tuoreilla timjaminoksilla
  45. koristeltuna.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit