Mainokset

Kasvispiirakka Tomaatti-vuohenjuustopiirakka resepti

Mainokset

Kasvispiirakka Tomaatti-vuohenjuustopiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Tomaatti-vuohenjuustopiirakka
  4. 10 palaa
  5. 400 g piirakkataikinaa (pakaste)
  6. 3 rkl pestokastiketta
  7. 150 g vuohenmaitojuustoa (pehmeä)
  8. ½ dl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  9. 1 kpl valkosipulinkynttä (silputtuna)
  10. 8 kpl tomaattia
  11. 1 tl balsamiviinietikkaa
  12. ¼ tl suolaa
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. ¼ tl sokeria
  15. ⅓ rkl rypsiöljyä
  16. ½ dl pinjansiemeniä
  17. Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa. Taputtele taikina tasaiseksi (Ø
  18. noin 26 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Anna taikinan
  19. mielellään levätä jääkaapissa noin puoli tuntia, jotta taikina ei
  20. paistettaessa vetäydy reunoilta.
  21. Pistele taikinapohja haarukalla ja taittele taikinareunojen tueksi
  22. alumiinifoliosuikaleet. Paista pohjaa 225-asteisessa uunissa alatasolla
  23. 10 minuuttia.
  24. Poista foliosuikaleet ja levitä pesto piirakkapohjalle. Lisää pehmeä
  25. vuohenjuusto nokareina päälle ja tasoita. Ripottele pinnalle
  26. hienonnettua basilikaa ja valkosipulia.
  27. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja asettele limittäin täytteen
  28. päälle.
  29. Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja
  30. sokeria tai tilkka hunajaa. Lisää öljy suihkepullosta tai varovasti
  31. tipoittain. Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.
  32. Paista tomaatti-vuohenjuustopiirakkaa 225 asteessa 1520 minuuttia.
  33. Voit lisätä pinnalle koristeeksi basilikan lehtiä ja mustia oliiveja.
  34. Tarjoa tomaatti-vuohenjuustopiirakkaa lisäksi raikkaita salaatinlehtiä.
  35. Voit myös paistaa tomaati-vuohenjuustopiiraat annosvuoissa.

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit