Mainokset

Kasvispiiras Mehukas parsakaalipiirakka resepti

Mainokset

Kasvispiiras Mehukas parsakaalipiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Mehukas parsakaalipiirakka
  4. 8 annosta
  5. 150 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  6. 3 dl vehnäjauhoja
  7. 50 g parmesaanijuustoa (raastettuna)
  8. Täyte
  9. 500 g parsakaalia
  10. 200 g raejuustoa
  11. 50 g emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
  12. 100 g parmesaanijuustoa (raastettuna)
  13. 3 rkl tuoretta basilikaa (hienonnettuna)
  14. 3 kpl munaa
  15. 3 dl kevytmaitoa
  16. 2 rkl sinappia
  17. 1 tl sokeria
  18. ½ tl suolaa
  19. Sekoita pehmeä rasva ja jauhot keskenään. Lisää juustoraaste ja sekoita
  20. tasaiseksi taikinaksi. Painele piirakkataikina leivinpaperoidun Ø 24 cm
  21. irtopohjavuon pohjalle ja reunoille.
  22. Pistele taikinanpohja ja nosta jääkaappiin hetkeksi. Huuhtele
  23. parsakaalit ja paloittele ne. Keitä parsakaalin nuppuja suolalla
  24. maustetussa vedessä 23 minuuttia. Valuta parsakaalit ja nosta ne
  25. hetkeksi jääkylmään veteen. Valuta huolella.
  26. Nostele jäähtyneet parsakaalin nuput, raejuusto, juustoraasteet ja
  27. hienonnettu basilika kerroksittain vuokaan taikinapohjan päälle.
  28. Sekoita kulhossa munat, maito, sinappi ja sokeri keskenään ja valuta
  29. täytteen päälle. Paista parsakaalipiirakkaa 200 asteisessa uunissa
  30. tunnin ajan, kunnes täyte on keskeltä täysin hyytynyt. Anna
  31. parsakaalipiirakan levätä vuoassa hetken aikaa ennen irrottamista.
  32. Voit tehdä pohjan myös valmiista piirakkataikinasta.

Kuva galleriasta

tomaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit