Mainokset

Kasvispitsa Artisokka-kaprispizzat resepti

Mainokset

Kasvispitsa Artisokka-kaprispizzat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Artisokka-kaprispizza
  4. 4 annosta
  5. Pizzapohja
  6. 1 kpl kuivahiivapussia
  7. 1 dl vehnäjauhoja (täysjyvä)
  8. 2½ dl vettä
  9. ¾ tl suolaa
  10. 3½ dl hiivaleipäjauhoja
  11. 2 rkl rypsiöljyä (tai artisokkapurkin öljyä)
  12. Täyte
  13. 250 g kirsikkatomaattia
  14. 2 kpl punasipulia
  15. 160 g artisokansydämiä (öljyssä)
  16. 35 g kapriksia
  17. 1 rkl rypsiöljyä (tai artisokkapurkin öljyä)
  18. 1 rkl balsamiviinietikkaa
  19. 2 tl oreganoa
  20. 1 tl basilikaa
  21. ½ tl suolaa
  22. ¼ tl mustapippuria
  23. 150 g mozzarellajuustoa (raastettuna)
  24. 3 dl paseerattua tomaattia
  25. ALoita pizzapohjan valmistus sekoittamalla kuivahiiva
  26. täysjyvävehnäjauhoihin. Lisää 42-asteinen vesi ja suola. Vaivaa
  27. taikinaan hiivaleipäjauhot ja öljy. Kohota 15 minuuttia.
  28. Kauli taikina leivinpapereille jauhojen avulla kahdeksi pyöreäksi (Ø
  29. noin 30 cm) pizzapohjaksi. Jätä reunat hieman paksummiksi. Kohota 10
  30. minuuttia.
  31. Huuhdo ja puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit. Kuori ja leikkaa
  32. punasipulit ohuiksi renkaiksi. Valuta artisokat (säästä öljy) ja lohko
  33. ne. Valuta kaprikset. Sekoita 1 rkl öljyä, balsamiviinietikka, mausteet
  34. ja kasvikset keskenään. Ripottele pohjille puolet juustoraasteesta.
  35. Levitä päälle paseerattu tomaatti ja kasvisseos. Ripottele pinnalle
  36. loppu juusto.
  37. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Kuumenna samalla uunissa tyhjä pelti.
  38. Siirrä pizza leivinpaperilla kuumalle artisokka-kaprispizza pellille.
  39. Paista artisokka-kaprispizzaa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  40. Paista samoin toinen pizza.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit