Mainokset

Kasvissosekeitto Lanttuinen kasvissosekeitto ja raejuustosalsa resepti

Mainokset

Kasvissosekeitto Lanttuinen kasvissosekeitto ja raejuustosalsa resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Lanttuinen kasvissosekeitto ja raejuustosalsa
  4. 6 annosta
  5. 800 g lanttua
  6. 100 g juuriselleriä
  7. 1 kpl sipulia
  8. 1 kpl porkkanaa
  9. 2 kpl valkosipulinkynttä
  10. 12 dl vettä
  11. 3 kpl kasvisliemikuutiota
  12. 200 g tuorejuustoa (rasvaa 6-11 %)
  13. ½ tl valkopippuria
  14. Raejuustosalsa
  15. 200 g rasvatonta raejuustoa
  16. 1 kpl maustekurkkuja
  17. 1 kpl punasipulia
  18. 2 rkl persiljaa
  19. Kuori ja paloittele kasvikset. Kumoa ne 35 litran vetoiseen kattilaan.
  20. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot. Anna keiton
  21. kiehua miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat
  22. kypsiä.
  23. Soseuta keitto tasaiseksi. Nosta kattila takaisin levylle, lisää juusto
  24. ja tarvittaessa vettä. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna kiehuvaksi.
  25. Mausta lanttuinen kasvissosekeitto vielä pippurilla sekä suolalla, jos
  26. tarvitaan.
  27. Valmista raejuustosalsa. Lisää raejuustoon pieniksi kuutioiksi leikattu
  28. kurkku ja punasipuli sekä hienonnettu persilja.
  29. Tarjoa lanttuisen kasvissosekeiton kanssa raejuustosalsaa sekä
  30. rieskaneliöitä.

Kuva galleriasta

lettuja

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit