Mainokset

Kasvissosekeitto Parsakeitto resepti

Mainokset

Kasvissosekeitto Parsakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 pv 20 min
  3. Parsakeitto
  4. 4 annosta
  5. 1¼ dl kevytmaitoa
  6. ½ rkl tuoretta korianteria
  7. ½ tl sitruunankuoriraastetta
  8. 750 g parsaa
  9. 7 dl vettä
  10. ½ rkl voita
  11. 1½ dl kuohukermaa
  12. ¼ tl jauhettua muskottipähkinää
  13. ¼ tl mustapippuria
  14. Koristeluun
  15. 1 tl roseepippuria (rouhittuna)
  16. Valmista maito-mausteseos edellisenä päivänä. Sujauta korianteri ja
  17. raastettu sitruunan kuori pieneen sideharsopussiin tai suljettavaan
  18. teesihtiin. Kiehauta maito, ja upota maustepussi siihen. Anna jäähtyä
  19. ja nosta astia kylmään.
  20. Kuori parsat varovasti. Leikkaa tyvestä kuivunut osa pois. Leikkaa
  21. parsanvarret noin 2 sentin paloiksi ja keitä 20 minuuttia vedessä,
  22. johon olet lisännyt voinokareen. Voit lisätä myös hieman
  23. makeutusainetta, koska makeus poistaa parsan lievän kitkeryyden.
  24. Hienonna kypsät parsat keitinliemeensä sauvasekoittimella. Lisää kerma
  25. ja kuumenna varovasti. Lisää lopuksi mausteet.
  26. Poista maustepussi maitoastiasta ja kiehauta maito. Jos sinulla on
  27. maidonvaahdotin, vaahdota maito sillä. Tavallinen vispilä tai
  28. sauvasekoitin käy myös.
  29. Kaada parsakeitto lämmitettyihin cappuccino-kuppeihin tai pieniin
  30. liemimaljoihin. Lisää maitovaahto.
  31. Koristele parsakeitto murskatulla roseepippurilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

kinkkuvoileipa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit