Mainokset

Kasvissosekeitto Peruna-parsakaalikeitto resepti

Mainokset

Kasvissosekeitto Peruna-parsakaalikeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Peruna-parsakaalikeitto
  3. 4 annosta
  4. 4 kpl perunaa
  5. 500 g parsakaalia
  6. 1 kpl sipulia
  7. 2 kpl valkosipulinkynttä
  8. 7 dl vettä
  9. 1 kpl kasvisliemikuutiota
  10. 1 tl suolaa
  11. 1 tl timjamia
  12. 1 tl rakuunaa
  13. 1 rkl makeaa chilikastiketta
  14. 2 dl ruokakermaa (rasvaa 5 %, vähälaktoosinen)
  15. 3 rkl vaaleaa kastikesuurustetta
  16. Lisäksi
  17. 1 dl krutonkeja (ruis)
  18. Kuori ja lohko perunat. Huuhtele parsakaali ja leikkaa kukinnoiksi.
  19. Hienonna sipulit.
  20. Kiehauta vesi ja lisää liemikuutio. Lisää kiehuvaan nesteeseen
  21. kasvikset ja mausteet. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Ota kattila
  22. pois liedeltä ja soseuta keitto.
  23. Lisää keittoon ruokakerma ja kiehauta. Jos keitto tuntuu löysältä,
  24. saosta se suuruspakkauksen ohjeen mukaan.
  25. Koristele peruna-parsakaalikeitto ruisleipäkrutongeilla.

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit