Mainokset

Kasvistempura resepti

Mainokset

Kasvistempura resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Kasvistempura
  4. 4 annosta
  5. 1 kpl sipulia
  6. 3 dl sokeriherneenpalkoja
  7. 2 kpl porkkanaa
  8. ½ kpl kesäkurpitsaa
  9. 2 dl tuoreita herkkusieniä
  10. ½ kpl kukkakaalia
  11. Kuorrutetaikina
  12. 2 dl vettä
  13. 2 dl vehnäjauhoja
  14. 1 kpl munaa
  15. ½ tl suolaa
  16. Sekoita keskenään kuorrutetaikinan ainekset. Pane yksi litra öljyä
  17. isoon kattilaan ja lämmitä kuumaksi.
  18. Paloittele kasvikset sopiviksi suupaloiksi ja kuivaa niistä kosteus
  19. talouspaperiin.
  20. Testaa öljyn lämpötila pudottamalla kattilaan vaalea leipäpala. Kun
  21. pala on noin puolessa minuutissa saanut kauniin kullanruskean värin, on
  22. öljy sopivan kuumaa (noin 180 astetta).
  23. Dippaa kasvispaloja vähin erin taikinaan, valuta ylimääräinen taikina
  24. pois ja nosta palat varovasti öljyyn kypsymään. Käännä ja kypsennä
  25. toinen puoli. Nosta valmiit palat reikäkauhalla talouspaperille
  26. valumaan ja nauti lämpiminä.

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit