Mainokset

KasvisvuokaTomaatti-munakoisovuoka ( Pomodori e melanzane al forno) resepti

Mainokset

KasvisvuokaTomaatti-munakoisovuoka ( Pomodori e melanzane al forno) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Vitello tonnato
  4. 6 annosta
  5. 500 g tomaattia
  6. 400 g munakoisoa
  7. 1 tl suolaa
  8. 3 rkl oliiviöljyä
  9. 2 kpl punasipulia
  10. ½ dl tuoretta timjamia (silputtuna)
  11. 2 dl paseerattua tomaattia
  12. 2 kpl valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  13. 1 rkl hunajaa
  14. ½ tl mustapippuria
  15. ½ tl suolaa
  16. ¼ tl chilijauhetta
  17. Pinnalle
  18. 100 g mozzarellajuustoa (raastettuna)
  19. Viipaloi pestyt tomaatit. Leikkaa munakoiso viipaleiksi, levitä ne
  20. leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa. Itketä munakoisoja puolisen
  21. tuntia ja kuivaa sitten pinta talouspaperiin.
  22. Kuumenna paistinpannussa tilkka oliiviöljyä ja paahda
  23. munakoisoviipaleet ruskeiksi molemmin puolin. Kuori ja viipaloi sipulit
  24. renkaiksi. Käytä nekin pannulla pehmenemässä.
  25. Lado voideltuun uunivuokaan limittäin munakoisoja, sipuleita sekä
  26. viipaloituja tomaatteja. Ripottele väleihin timjamia.
  27. Mausta paseerattu tomaatti valkosipulilla, hunajalla, pippurilla,
  28. suolalla ja chilillä. Kaada seos vuokaan. Ripottele juustoraaste
  29. tomaatti-umakoisovuoan pinnalle.
  30. Kypsennä tomaatti-munakoisopaistosta 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit