Mainokset

Katkarapu-kurkkucocktailit

Mainokset

Katkarapu-kurkkucocktailit
 
Aineosat
  • suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 dl isoja katkarapuja
  • punasipulia
  • 100 g valkosipulituorejuustoa
  • 1 kurkku
  • 2 tl sitruunamehua
Ohjeet
  1. Leikkaa kurkusta pienet palat päistä pois. Leikkaa kurkku kahdeksaan tasakokoiseen annospalaan. Voit koristella reunat vetämällä kuoreen kuorimaveitsen kärjellä raitoja tai kuorimalla ne ohuesti. Koverra palloraudalla kurkkupaloihin kolot. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut pieniksi paloiksi, säästä kahdeksan katkarapua koristeeksi. Sekoita katkarapupalojen joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipulituorejuusto ja sitruunamehu. Mausta seos ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Jaa seos tasaisesti kurkkupalojen päälle ja koristele katkaravuilla. Tarjoile alkupaloina tai naposteltavina.

Kuva galleriasta

letut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit