Mainokset

Katkarapu-munakasrulla

Mainokset

Katkarapu-munakasrulla
 
Aineosat
  • 1 pussi pakastekatkarapuja (180 g)
  • hiivaleipäjauhoja
  • koristeluun tilliä
  • rouhittua mustapippuria
  • hienonnettua tuoretta tilliä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • suolaa
  • 1 prk ranskankermaa (150 g)
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • kylmäsavulohifileesiivuja (150 g)
  • 3 dl maitoa
  • liivatelehteä
  • 1 punasipuli
  • 4 kananmunaa
  • vettä
Ohjeet
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita munakastaikinan aineet keskenään ja kaada taikina noin 25 x 30 cm kokoiselle leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.Kumoa munakaslevy varovasti leivinpaperin päälle jäähtymään. Valuta katkaravut. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Hienonna lohiviipaleet. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kulhossa katkaravut, hienonnettu lohi, punasipuli, ranskankerma ja hienonnettu tilli. Mausta seos chilikastikkeella, ripauksella suolaa ja pippuria.Kiehauta sitruunamehu-vesiseos kattilassa. Purista liivatteista neste ja liuota ne kuumaan liemeen. Kaada liivateliemi ohuena nauhana täytteen joukkoon hyvin sekoittaen. Levitä täyte munakaslevylle ja kääri levy rullalle leivinpaperin sisään. Peitä käärö foliolla ja anna jähmettyä muutaman tunnin ennen tarjoilua.

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit