Mainokset

Katkarapubruschetat

Mainokset

Katkarapubruschetat
 
Aineosat
  • 1 patonki
  • oliiviöljyä
  • valkosipulin kynttä
  • mietoa chilirouhetta
  • 1 sitruuna
  • 180 g kuorittuja katkarapuja
  • 3 rkl hienonnettua persiljaa
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Ohjeet
  1. Sulata katkaravut ja valuta siivilässä. Leikkaa patongista ohuita viipaleita ja levitä ne uuniritilän päälle. Kuumenna kattilassa oliiviöljy ja lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet, katkaravut ja mausteet. Kuumenna katkarapuja 1–2 minuuttia. Nosta leivät paahtumaan kovaan lämpöön uunin yläosaan. Lohko sitruuna kuuteen osaan. Nosta kattila syrjään ja sekoita joukkoon hienonnettu persilja ja purista kahden sitruunalohkon mehu. Aseta paahtuneet leivät tarjoiluvadille ja nostele päälle lämpimiä katkarapuja. Valuta päälle kattilaan valunutta lientä. Tarjoile lisänä sitruunalohkot.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

friteerattu_kana

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit