Mainokset

Katkarapukasari

Mainokset

Katkarapukasari
 
Aineosat
  • valkosipulinkynttä
  • 2 pussia (à 180 g) pakastekatkarapuja
  • 1 sipuli
  • 3 rkl tillisilppua
  • sokeria
  • öljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 kalaliemikuutio
  • 2 rkl sitruunamehua
  • chilirouhetta
  • valkoviiniä tai omenamehua
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • tomaattipyreetä
  • 1 rkl ketsuppia
Ohjeet
  1. Sulata katkaravut. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy padassa tai paksupohjaisessa kattilassa. Lisää sipulit ja tomaattipyree. Kuumenna pari minuuttia sekoitellen. Lisää tomaattimurska, ketsuppi, viini tai mehu, liemikuutio ja sitruunamehu. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja chilillä. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Lisää katkaravut ja kuumenna, mutta älä keitä, jotta ravut eivät sitkisty. Koristele tillillä. Tarjoa kasari patongin kanssa.   Vinkki Voit jakaa katkarapukasarin pieniin annospatoihin tai uunivuokiin ja kuumentaa juuri ennen tarjoilua 200-asteisessa uunissa.

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit