Mainokset

KatkarapupastaÄyriäis-biltongpasta resepti

Mainokset

KatkarapupastaÄyriäis-biltongpasta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Äyriäis-biltongpasta
  3. 4 annosta
  4. 250 g tagliatellea
  5. ½ rkl rypsiöljyä
  6. ¼ tl suolaa
  7. Kastike
  8. 10 g voita
  9. 250 g portobelloa (viipaloituna)
  10. ¼ tl suolaa
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. 2 kpl valkosipulia
  13. 1 dl kalalientä
  14. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  15. 4 dl ruokakermaa
  16. 1 rkl voita
  17. 1½ rkl sitruunamehua
  18. 170 g katkarapuja (pakaste)
  19. 100 g kuivalihaa (hienonnettua)
  20. Koristeluun
  21. 3 rkl tuoretta korianteria
  22. Keitä pasta al denteksi suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.
  23. Tee kastike pastan kiehuessa. Käytä suurta paistokasaria. Sulata
  24. pannulla voita ja kääntele siinä sieniviipaleita. Mausta ne suolalla,
  25. pippurilla ja valkosipulilla. Lisää kalalientä ja hauduta sienet
  26. pehmeiksi. Lisää vähitellen viini ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kerma
  27. ja anna kiehua 510 minuuttia, ota liedeltä pois.
  28. Kaada valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja anna imeytyä rauhassa.
  29. Sulata toisessa pannussa voinokare ja kaada mukaan sitruunamehu. Lisää
  30. katkaravut ja kuumenna läpikotaisin.
  31. Ripottele kuivalihat pastakastikkeeseen, kuumenna kiehuvaksi.
  32. Annostele pasta lautasille, jaa päälle katkaravut. Koristele
  33. äyriäis-biltongpasta tuoreella korianterilla tai ruohosipulilla.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lampaankylki

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit