Mainokset

Katkarapuruukku

Mainokset

Katkarapuruukku
 
Aineosat
  • (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
  • 1 pieni sipuli
  • 2 pussia (à 180 g) valkosipuli-yrtti-katkarapuja
  • oliiviöljyä
  • hienonnettua tilliä
  • kalaliemikuutiota
  • uuniperunaa, keitettyä riisiä tai patonkia
  • sokeria
Ohjeet
  1. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä kattilan pohjalla. Lisää joukkoon tomaattimurska, liemikuutio ja ripaus sokeria. Anna kastikkeen kiehua 5–10 minuuttia, jotta nestettä haihtuu hieman. Lisää joukkoon katkaravut ja hienonnettu tilli. Kuumenna ja tarjoile uuniperunan täytteenä, riisin kera tai sellaisenaan tuoreen leivän kanssa.

Kuva galleriasta

sipsit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit