Mainokset

Katkarapusalaatti

Mainokset

Katkarapusalaatti
 
Aineosat
  • vettä
  • 500 - 600 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 sitruunan mehu
  • valkopippuria
  • 2 dl kevytmajoneesia
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 1 - 2 rkl makeaa sinappia halutessasi
  • 2 dl kuohukermaa
  • purjoa
  • kerä lehti- tai tammenlehtisalaattia
  • 1 dl tillisilppua
  • 2 tuoretta kurkkua
  • kerä jäävuorisalaattia
  • 1 ruukkusalaatti
  • öljyä
  • 1 rkl sokeria
  • keitettyä pitkäjyväistä riisiä halutessasi
  • suolaa
Ohjeet
  1. Huuhdo ja valuta salaatinlehdet tarpeen mukaan. Keitä ja jäähdytä riisit, jos käytät niitä. Huuhdo halkaistu purjo hyvin ja suikaloi se hyvin ohuiksi suikaleiksi. Huuhtele ja kuutioi kurkut pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli.Sekoita kastike ja mausta sillä keitetyt riisit. Jätä loput kastikkeesta odottamaan. Sulata katkaravut hitaasti jääkaapissa, jos ne ovat pakastettuja.Revi salaatinlehdet kulhoon juuri ennen tarjoamista ja lisää joukkoon kaikki muut aineet. Valuta loput kastikkeesta lehtien päälle. Sekoita nostelemalla.Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi kermamajoneesiin. Lisää majoneesi ja muut aineet. Tarjoa salaatin lisänä.

Kuva galleriasta

kurpitsa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit